PodBooth, den senaste medlemmen i
Martelas Pod-familj, har utformats för att skapa en fridfull atmosfär i omgivningen.

Hör dina
egna
tankar.

Det är en simpel men ack så viktig sak att göra.

Särskilt på jobbet. Ett rofyllt ljudlandskap kan ge dig kraft att göra fantastiska saker: att vara kreativ och produktiv. Forskning visar att du kan förbättra medarbetarnas välbefinnande och resultat genom att tillhandahålla tystnad och avskildhet.

Främja kreativitet

Rätt arbetsmiljö får inte bara människor att må bättre, utan främjar även kreativiteten och ökar arbetseffektiviteten. Medarbetarnas välbefinnande och en förbättrad upplevelse för medarbetarna ökar företagets vinst.

Vill du veta hur medarbetarna
upplever sin arbetsmiljö?

Ange dina kontaktuppgifter om du vill veta mer om hur en arbetsmiljöundersökning kan genomföras på ditt företag....

Skapa
fridfulla
ljudlandskap

Harmoni

Vi på Martela erbjuder en mängd olika tyger och andra material som kan anpassas till PodBooth. Med rätt typ av material i rätt färgtoner kan du göra kontoret till en harmonisk arbetsplats.

Med känsla för detaljer

Vid en närmare titt på PodBooth kommer du att märka hur omsorgsfullt varje detalj har utformats. Designvalen har gjorts med användaren i åtanke. Dörr med magnetstängning, runda hörn och rymlig inredning bidrar till användarupplevelsen.

”Vid design av arbetsmiljöer har dina beslut en stor påverkan. Det du skapar påverkar medarbetarnas välbefinnande och företagets resultat. Vi är mycket stolta över PodBooth. Med dess enastående ljudisolering, generösa inre mått och flyttbarhet, anser vi att detta är ett av de bästa telefonbåsen som finns på marknaden, även när det kommer till funktion och kvalitet i design och material. Vi är väldigt nöjda med resultatet!”

Henrik Kjellberg och Jon Lindström, o4i Design Studio

Utöver lugn och ro


Lätt att flytta

PodBooth från Martela går att anpassa efter den moderna arbetsmiljöns föränderliga behov. Med hjul är den så lätt att flytta att du kan byta plats på den varje dag om du vill.


Förstklassig ljudisolering

Med PodBooths enastående ljudisolering genereras tystnad på hela kontoret samtidigt som ett privat utrymme skapas inuti båset.


Det handlar om akustik

Insidan av PodBooth har konstruerats för att ha utmärkt akustik, men vi slutade inte där: även utsidan av PodBooth fungerar som ett akustiskt underlag.

Produktinformation

Klicka för att hämta en broschyr om Pod-familjen.

Hämta

Kontakta
säljare

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Kontakta

Smarta
lösningar

Ta reda på hur du enkelt kan lägga in lite intelligens i din PodBooth

Läs mer

Arbetsmiljö som en tjänst

PodBooth kan även förvärvas som en tjänst. Läs mer om våra tjänster.

Läs mer

Trots att trender kommer och går har vårt mål på Martela alltid varit att skapa högkvalitativ inredning som känns som ny långt framöver. Vi förlitar oss på vår stora erfarenhet av arbetsmiljöer när vi utformar våra framtida klassiker.

Möt
familjen

En viktig ny del av den växande Pod-familjen

PodBooth är Pod-familjens nykomling. Med en enda produktfamilj kan du skapa en arbetsmiljö med utrymmen för lugnt och fokuserat arbete såväl som för vila och spontana möten.

PodBooth PodLounge PodSeat PodSofa PodWork Xpress PodWork PodMeeting PodMeeting Xpress PodMeeting Cove

Din kontaktperson på Martela är

Mikael Hägglund
+46 733 47 19 90
mikael.hagglund@martela.com